STICKY NOTE
Ni adalah sticky note..
Please scroll ke bawah untuk tengok entry yang baru..

REMINDER!
To our valued customer, please add khairuncraft@gmail.com in your email' s contact list. Nak elakkan email dari pihak kami masuk ke SPAM folder..
Yang dah pernah order, jika saya masih tidak reply, please check your SPAM folder ok!


ANNOUNCEMENT!
Kepada yang masih belum dapat order lagi, harap bersabar ya..Saya sedang berusaha menyiapkan order anda..Terima Kasih..
Order untuk handmade item, telah ditutup untuk sementara waktu..Kepada yang ada order tapi belum bayar atau belum diberi quotation price, saya terpaksa cancel sehingga diberitahu kelak..
HARAP MAAF..


.

Tuesday, December 15, 2009

Pin Cushion

Dah tengok pin dan jarum yang besepah..
Maka...
Terhasillah ini dia..

Burger..



Nampak sedap tak??
Rasa mahu gigit je...
hehe..

4 comments: