STICKY NOTE
Ni adalah sticky note..
Please scroll ke bawah untuk tengok entry yang baru..

REMINDER!
To our valued customer, please add khairuncraft@gmail.com in your email' s contact list. Nak elakkan email dari pihak kami masuk ke SPAM folder..
Yang dah pernah order, jika saya masih tidak reply, please check your SPAM folder ok!


ANNOUNCEMENT!
Kepada yang masih belum dapat order lagi, harap bersabar ya..Saya sedang berusaha menyiapkan order anda..Terima Kasih..
Order untuk handmade item, telah ditutup untuk sementara waktu..Kepada yang ada order tapi belum bayar atau belum diberi quotation price, saya terpaksa cancel sehingga diberitahu kelak..
HARAP MAAF..


.

Wednesday, September 29, 2010

CLEARANCE SALE !!! foam paper & wool felt


JOM tengok Clearance SALE !!
TERMS & CONDITIONS :
1) Serious buyer only
2) Valid from 29 September 2010 until 7 October 2010 only..
3) the prive are excluding the postage fee
4) I'll post the parcel on 8 October 2010
di SINI
p/s : saya akanbuat juga SALE untuk BARANG2 CRAFT yg lain juga..
tunggu tau..!

Monday, July 19, 2010

FREE!! barang free?biar betul?

Details..

Dapatkan Wool Felt pack di sini!!
18 colours
19 colours

Dapatkan juga MY FIRST FELT KIT di sini!

Order handmade item ditutup buat sementara waktu

MAAF..
saya tak dapat memenuhi pelanggan yang berniat untuk order handmade items..
banyak email, yang tak sempat nak dibalas atas kekangan masa dan faktor kerja..
saya akan buka semula order untuk handmade item maybe dalam 2 atau 3 bulan lagi..
pending order, masih dalam pembikinan..
sorry lewat..walaupun lewat, saya akan pastikan ANDA BERPUAS HATI dengan item yang anda order tu..
untuk crafter nak dapatkan craft material, boleh pergi ke
order barang melalui email ya...bila-bila masa..
*dulu, saya sangat rajin terjah blog crafter lain, sekarang dah tak sempat..
kerja kat sekolah semakin melambak..hehe

Wednesday, July 14, 2010

Order : Kak Marini

Alhamdulillah..
siap juga order Kak Marini, Shah Alam..
sorry lambat..tapi syukur sangat-sangat, Kak Marini puas hati..
tq kak



Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Saturday, July 10, 2010

Announcement- offline

Khairun will be offline 10 july -13 july 2010

tq

Thursday, July 1, 2010

Order : Rose Part 3

lama rasanya dah sampai kat tuannya..
sorry kak..akhir-akhir ni, busy betul la

*hp case

*frame


*handmade card



Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Riang Ria cuti sekolah

Cuti sekolah..dah lama lepas..tak sempat je nak upload..

* my sister in law@my brother punya anak..FYA
hair clip ni pun kak Timah yg buat..
*hair band for Hannan
*hair band for Fya..(kak timah yg buat)
*hair band for Izzah
Kena practice lagi ni utk jadik model mak andak..kekeke

Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Cute Pencil : Hanis & Hannan

Embellishment untuk pencil..
Yellow Star
for Hanis and Hannan..


Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Hair Clips : Kak Ana

requested from my sister in law..




Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Adibah


Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Aishah

Custom name hp charm
*front view

*back view


Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Tuesday, June 22, 2010

Jom join NisaChoc Giveaway..


Jom join..jangan lpskan pelung dapat coklat pecuma..manalah tau boleh jadi winner..hehe

A good news for chocolate lover!! You are invited to join NisaChoc Giveaway. This giveway will be end on 8th July 2010.

4 Easy Steps:
1) be NisaChoc follower.
2) Post about this Giveaway on your blog and and link this post.
3) Add link http://nisachoc.blogspot.com on your blog list.
post.

Gift:
Love Box - Praline Chocolate with filling ( 8 cavities)


The winner will determine by lucky draw.


Monday, June 7, 2010

KHAIRUNSHOP OPENING SALE

click HERE for more info

GIVEAWAY OPENING KHAIRUNSHOP

click here for more info KHAIRUNSHOP GIVEAWAY

click here for more info KHAIRUNSHOP GIVEAWAY PURCHASE

Wednesday, May 26, 2010

Bookmark from beads

ha..apa tu ye?

2nd try buat bookmark from beads..
beli dari buttonsdotcom..
sorry kak lambat update..
gambar untuk 1st try takleyh nak upload lagi..
sebab plan nak bagi kawan..
tapi tak pos lagi..
nanti tak surprise..hihihi


this bookmark belongs to Dr.Fauzah..
my sister in law..

Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Ros

wall hanging
jersey man u & purple rose

Car signage
Ben10 tu sticker ye..

car signage
baby blue


sets of paper clips



ribbon bookmark
bookmark dalam novel..nampak button kat hujung



Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Siti Nurkhijah

Ordered form kak nurkhijah..
yg pernah menang giveaway dulu..



Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Suriati

car signage


Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Saturday, May 8, 2010

Order : kak hazimah Part 2

Request nak bantal..gambar stetoskop ni kak gee yg bagi..
jenuh nak jahit wording belakang tu..
bantal ni saiz 32cm x 32 cm.
Price: RM 25.00(untuk yg design macam ni)
depan
belakang..

packaging..
request nak rose brooch jugak

Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Tuesday, May 4, 2010

Order : Aishah

Ordered by Aishah, Bintulu Sarawak..
Nak saya decorate frame..nak bagi kawan..
frame ni untuk gambar saiz 8R yea..
saya beli frame ni..setakat ni, takde handmade frame saya buat..

wording..

flower..

butterfly..
PRICE : RM 20.00/pc

Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Headband

Ha..ada tak ibu-ibu nak order headband untuk anak perempuan?
jom order..
ni contoh bunga yang ada..ada macam2 warna..just inform je kat saya..nak bunga warna apa, nak headband warna apa..

Bunga ada macam2 warna..just inform je mahu warna apa..

FLOWER HEADBAND
PRICE :
1) saiz 4cm :RM 4.00/pc
2) saiz 5.5 cm : RM 4.50pc
ni pulak headband saiz 4cm..boleh pilih nak warna apa..


Warna ada stock, ni aje..HURRY UP!!
1.pink
2.blue
3.purple
4.merah
5.dark pink
6.light pink
7.black
8. purple
9.dark pink


ni pulak headband saiz 5.5cm..pilihlah mana berkenan..


ni je colours yg available..HURRY UP!!
1.black
2.dark pink
3. light pink
4.maroon
5.purple
6.blue
7.dark pink

ha..boleh jugak kalau yg nak request macam ni..

siap custom name headband..
setiap satu huruf tambah RM 0.50/huruf..
saya jahit ye tulisan tu..tak guna gam..


Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Card making..

Last minute punya card..saya buat Sabtu lalu..
bagi kawan tempat sekerja yg melangsungkan majlis kahwin nya..
muka depan..
ada bunga..teperap je selama ni kertas-kertas, bunga, love brads tu..
wording tu kertas yg saya beli kat Kinokuniya masa cuti sekolah lepas..

muka dalam pulak..
love dari felt fabric..
wording pun sama..beli kat kinokuniya..theme wedding

card biru ni pulak, card yang saya buat dah lama..
tak tulis pulak card ni untuk apa..masa ni try je..
usha dulu design dari english magazine, beli kat POPULAR..hihi
Kalau ada yg nak request i buatkan card, boleh la email ye..
Details yang nak letak:
1)wording
2)flower / abstract etc
3)theme colour
harga boleh dirunding..hihi
Sila isi form INI untuk tempahan
Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com