STICKY NOTE
Ni adalah sticky note..
Please scroll ke bawah untuk tengok entry yang baru..

REMINDER!
To our valued customer, please add khairuncraft@gmail.com in your email' s contact list. Nak elakkan email dari pihak kami masuk ke SPAM folder..
Yang dah pernah order, jika saya masih tidak reply, please check your SPAM folder ok!


ANNOUNCEMENT!
Kepada yang masih belum dapat order lagi, harap bersabar ya..Saya sedang berusaha menyiapkan order anda..Terima Kasih..
Order untuk handmade item, telah ditutup untuk sementara waktu..Kepada yang ada order tapi belum bayar atau belum diberi quotation price, saya terpaksa cancel sehingga diberitahu kelak..
HARAP MAAF..


.

Wednesday, January 13, 2010

Order : Adani

Ni order dari Adani..kawan masa matrik dan U..hehe
jom tengok..
keychain jersey man u, 2 pieces

Price: RM 3.50/each

Felt Car signage..I Love VIOS


Price: RM 7.00

Hope Adani suka ye....
jangan segan order lagi..hehe

Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

2 comments:

  1. wah.. cantiknye keychain MU tu.. klau nak heychain untuk chelsea boleh x?

    ReplyDelete