STICKY NOTE
Ni adalah sticky note..
Please scroll ke bawah untuk tengok entry yang baru..

REMINDER!
To our valued customer, please add khairuncraft@gmail.com in your email' s contact list. Nak elakkan email dari pihak kami masuk ke SPAM folder..
Yang dah pernah order, jika saya masih tidak reply, please check your SPAM folder ok!


ANNOUNCEMENT!
Kepada yang masih belum dapat order lagi, harap bersabar ya..Saya sedang berusaha menyiapkan order anda..Terima Kasih..
Order untuk handmade item, telah ditutup untuk sementara waktu..Kepada yang ada order tapi belum bayar atau belum diberi quotation price, saya terpaksa cancel sehingga diberitahu kelak..
HARAP MAAF..


.

Saturday, February 20, 2010

Order : Atylia

wa..sudah lama sampai pada tuannya..
sorry dear, lambat upload..
Atylia request nak bookmark..medical theme..
Alhamdulillah, Atylia puas hati..
saya suka..hehe

love brooch

custom name keychain..
front and back

Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Wednesday, February 17, 2010

Order : Aneesz

Aneesz ni junior masa sekola dulu..kami pernah sama dorm..
tapi tak ingat masa form berapa..hehe
dah sampai dah semua keychain ni sejak last week..
saya yang tak sempat nak upload..
request nak kecyhain custom name tapi lain dari yang lain..
Saya bagi nama custom name d cute shape..haha
Custom Name d Cute Shape
Price : RM 5.00/each
(MAX 4 huruf only..setiap tambahan satu huruf, tambah RM 0.30 per huruf)

*tapak kaki
*cendawan


*fish

*rectangle shape with d button

*daun hijau



Aneesz request nak froggie ada crown..



tak lupa..jersey man u..depan belakang
Price : RM 4.50/each


Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Kak Salbiah

Order dari Kak salbiah..dah lama sampai kat tuan nya..last week..
Kak Salbiah puas hati..suka saya..hehe
jom tengok..



semua nya wall hanging..nak letak kat pintu bilik..
tq kak..
Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Thursday, February 11, 2010

Order : Amirah

ordered from Amirah, USM Kelantan..
dah lama sampai kat empunya diri..
tq dear, tolong saya snap kan gambar..
hope u puas hati..
rectangle custom name &
love custom name

*front view

*back view

Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Sunday, February 7, 2010

Order : Aivee

requested from Aivee..
custom name keychain..

TQVM dear..
hope puas hati..
Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Najwa Hanim Part 2

Ordered by Najwa Hanim, Uia Kuantan juga..
gigi, froggie and bird..

Price : RM 3.50/each

Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Farahin

farahin request..huruf besar dah huruf kecil..
rasa ada maksud tersirat..empunya diri je tahu kot..hehe

Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Aimee

ordered by Aimee, kawan Kamila juga..
mahu custom name for hp charm..

Price : RM 3.50/each
(MAX for 4 huruf only)
setiap tambahan satu huruf dan seterusnya, akan tambah RM 0.30/huruf

Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Saturday, February 6, 2010

Order : Maryam

Ordered by Maryam, kawan Kamila juga..
request nak keychain bentul love..
warna pun Maryam yang pilih..


Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Nasrah

Nasrah request nak Owl, brooch..
warna semua Nasrah yang pilih..
i made an owl for her..
Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : As

Ordered by As, from UIA Kuantan..
Request nak custom name untuk hp charm


Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Farhana

Ordered by Farhana, kawan Kamila juga..huhu
Request nak custom name..jadi hp charm..
hope semua kawan Kamila puas hati lah ye..

price : RM 3.50 (max 4 huruf only)
Setiap tambahan satu huruf, akan tambah RM 0.30..

Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Zira

Ordered by Zira, kawan Kamila juga..
semua yang order dari kawan kamila sebenarnya last week punya..
saya yang lambat upload..
sebab settle kan giveway dulu..hehe
Zira request nak bookmark..
flower, warna pun Zira yang request
price : RM 2.50/each

Ni pulak keychain bunny..
nak ada braces..tapi jadi macam gigi pakai spec pulak..huhu
price : RM 3.50/each

Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Fasiha

ordered by Fasiha, kawan Kamila juga..
request nak hp charm huruf..
yang tengah tu gambar headphone..warna Fasiha yang request..
harap Fasiha puas hati..
Price : RM 2.50/each
sebab takde fiber fill kat dalam..hehe

Fasiha jugak request rose brooch..ada 4 warna..
Price : RM 2.00/each

Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Order : Zawani

Ordered by Zawani, Kamila..
request nak bunny keychain..
rose brooch ada love kat tepi..

herbalife lover juga..
car signage foam paper

Sila isi form INI untuk tempahan

Sebarang pertanyaan emailkan ke khairuncraft@gmail.com

Friday, February 5, 2010

Pemenang baru untuk KhairunCraft Giveaway!!

Setelah menunggu email dari pemenang sampai 4 february semalam, hanya sorang sahaja yang masih tak email saya..iaitu peserta yang mendapat 1st prize = Lisa vs Khusairi

Oleh itu, saya terpaksa membatalkan hadiah yang patut beliau menang..
yang 2nd prize akan dapat 1st prize..
yang 3rd prize akan dapat 2nd prize..
dan yang no.4 dalam list rondom.org akan dapat 3rd prize..



pemenang terbaru untuk KhairunCraft Giveaway.

1st Prize
Number 26
26. siti nurkhijah


2nd Prize
Number 18
18. orkid desa


3rd prize
Number 11
11. Adobe Fonte
link di facebook


pemenang baru ini, sila email saya semula untuk memilih design anda.klik sini

TQVM

Monday, February 1, 2010

The Winner for KhairunCraft Giveaway!!

hai semua..
ni saya nak update pemenang untuk yang join KhairunCraft Giveaway
saya guna random.org untuk mengundi..
saya list kan semua 74 nombor yang mewakili boggers yang join.
Klik sini
The winners are......
.
.
.
.
.
.
.
1st Prize
Number 25
2nd Prize
Number 26
3rd Prize
Number 18
apa yang perlu dilakukan oleh PEMENANG
1. Sila pilih design dari example yang saya bagi untuk pemenang 1st prize, 2nd prize and 3rd prize..klik sini
2.Email ke khairuncraft@gmail.com dan tulis kat subject: [Giveaway]jangan lupa inform saya yang anda ni pemenang 1st prize, 2nd prize or 3rd prize..takut nama nickname dengan email tak sama..hehe
Email saya dalam tempoh tiga hari bermula 2 february until 4 february..kalau tidak, saya bagi hadiah tu kat org lain..hehe
ha..ni buktinya..
saya buat sekali je ok..memang takde unsur penipuan..hehe



TQ pada semua yang join..